2015 tavaszi promoció BenyeLak - Családháló.hu

2015.03.03 14:17

2015 tavaszi promoció BényeLak - Csaladhalo.hu

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a 2015 tavaszi játékunkat  a Családháló.hu-val.
A nyeremény 2 ajándék éjszaka BényeLakban.
A játék alapját adó PR cikk itt található:
https://csaladhalo.hu/…/benyelak-zoldorom-igy-szakadj-ki-zol…

és itt az alábbiakban. A játék vége március 9. 12 órakor.

Jó olvasást és ügyes válaszadást!
BenyeLak - zöldorom

www.benyelak.webnode.hu

Játék:

Minden kedves sok gyermekes családot szeretettel vár a BényeLak – zöldorom vendégház Tokaj – Hegyalján ingyenes 2 éjszakás kikapcsolódásra! Nyerjétek meg a lehetőséget és pihenjetek szeretteitekkel!


A játékban úgy vehettek részt, ha figyelmesen elolvassátok az alábbi cikket (https://csaladhalo.hu/felderito/helyek/benyelak-zoldorom-igy-szakadj-ki-zold-szabadsagba-kisgyerekkel-0) és válaszoltok öt, BényeLakkal kapcsolatos kérdésre.

Az alábbi kérdésekre 2015. március 9. (hétfő) 12 óráig várjuk a helyes válaszokat a teljes nevetek és elérhetőségeitek megjelölésével a jatek@csaladhalo.hu e-mailcímre.

Íme a kérdések:

1. Hol találhatóak bővebb információk a BényeLak-ról?

2 Magyarország mely tájegységen található BényeLak és mi a pontos címe?

3. Hány személy (felnőtt / gyermek / kisbaba) befogadására alkalmas a ház?

4. Milyen helyiségek találhatóak a BényeLakban?

5. Soroljatok fel ötöt a környéken lévő látnivalókból!


A helyes válaszadók között a Családháló kisorsolja a nyertest és őt e-mailban értesíti.

Az ingyenes 2 éjszakás kikapcsolódás* felhasználásának időpontja megegyezés tárgya a BényeLak tulajdonosával, Hornyák Mária Anitával, de legkésőbb 2015. június 07-tel bezárólag szükséges felhasználni.

A játékban való részvétel feltétele, hogy a szerencsés nyertes család a kikapcsolódását követő 4 héten belül egy rövid élménybeszámolót ír, amelyet egy, a helyszínen vagy bárhol a hétvégi kikapcsolódás során készült családi fotóval egyetemben elküldenek BényeLak tulajdonosának, aki a képet és a beszámolót az alábbi 2 helyen megjelentetheti:

https://benyelak.webnode.hu/blog/
https://www.facebook.com/groups/benyelak.webnode.hu/ 

A nyereményjátékkal kapcsolatos változtatás jogát a Családháló és a tulajdonos fenntartja.

BényeLak 2 vagy 4 felnőtt és 4 vagy 2 gyermek és 1 kisbaba részére biztosít ágyat.

* a következő időpontokban nem lehetséges az ingyenes 2 éjszakás kikapcsolódás felhasználása: 2015. március 27-28-29., 2015. április 2.-7., 2015. május 1-2-3., 2015. május 22 -23-24-25.


BényeLak - zöldorom a Zempléni hegyek lábánál, a Tokaj Hegyalja dűlői mentén, Szerencstől 5 km-re, egy 1000 éves, bájos kisfaluban, Legyesbényén található.

Az új építésű ház nagy füves udvarral szeretettel vár minden üdülni vágyó kisgyermekes és háziállatbarát családot. 2  vagy 4 felnőtt, 4 vagy 2 gyermek, egy kisbaba és a négylábú társ befogadására felszerelt a lak. https://www.facebook.com/groups/benyelak.webnode.hu/ - kérjük csatlakozzon hozzánk!

A környékbeli látnivalók száma számtalan: strandok, wellness fürdők, várak és kastélyok, nemzeti parkok, halastó és kispatak, erdei kisvasút, kaland park, s a kihagyhatatlan tokaji borkóstolás, részletesen itt: https://benyelak.webnode.hu/latnivalok/

De ha csak a vidék nyugodt csendjére és egy nagy sétára vagyunk a friss levegőn a szőlőtőkék lankái között azt is megtaláljuk a BényeLak-ban.

Tokaj-Hegyalja megér egy nyaralást! https://www.benyelak.webnode.hu